Consulting & IT Services

Barcelona 932 601 093 · Madrid 910 059 898

Catàleg de serveis IT per a empreses

Infraestructures IT

Optimitzem d’una forma moderna i eficient infraestructures a qualsevol entorn, fent-la més eficient i aportant valor.

Servei IT Professional

La màxima implicació d´un gran equip de consultors i tècnics especialistes que aporten un valor excepcional a la teva companyia.

Proveïdor tecnològic

Acords amb els principals fabricants del mercat, ens permet oferir solucions àgils, subministrament immediat i estoc permanent.

Intel·ligència i negoci

Disposem de la informació, però no sempre en podem obtenir respostes. El coneixement ens permet actuar amb antelació.

Ciberseguretat

Un equip que treballa per reduir els vectors d’exposició davant del gran augment d’amenaces, que ens obliga a estar més preparats que mai.

Partners de centria

Fabricants

Tenim una àmplia gamma de possibilitats, ens adaptem a les vostres necessitats.

Podem ajudar-te

Ens agrada pensar que som una consultora IT diferent. Ens encantarà explicar-t’ho en persona i serà un honor que contactis amb nosaltres per donar-nos l’oportunitat d’explicar-te què fem i com ho fem.
No obstant això, aquí tens una mini FAQ per si et podem avançar alguna cosa.

Cerco un partner tecnològic de confiança

Centria és un partner tecnològic real. Els interessos dels nostres clients estan per sobre de tot, independentment de si representem uns o altres fabricants.

La meva empresa vol pujar al núvol. Cerco consell

T’aconsellarem bé. No et vendrem fum ni explicarem que el núvol és meravellós. En canvi, t’explicarem les seves excel·lències i realitats. Com fer-ho de la millor manera possible, sense perdre el control ni la seguretat dels teus sistemes.

Necessito un proveïdor IT eficaç

Els nostres tècnics i consultors han estat a l’altra banda. Sabem que quan ens demanes alguna cosa, és perquè ho necessites. No trigarem setmanes a elaborar propostes ni dies a subministrar-te sistemes que necessites. Si podem, ho tindràs tot ràpidament.

Estic pensant a migrar a Microsoft 365.

Centria Tecnología va ser un dels primers partners d’Espanya a treballar amb Office 365 i implantar-lo als seus clients. Des d’un primer moment vam poder veure que no hi havia res igual. Gairebé 10 anys després, ha esdevingut un gran ecosistema col·laboratiu increïble que uneix molts processos de les empreses. No només implantem Office 365, sinó que ens encanta fer-ho.

Sou realment diferents?

Ens agrada pensar que sí. Quan un client ens demana ajuda, sempre ens posem al seu lloc. És molt important per a nosaltres que el client s’adoni que contractant Centria, ha contractat algú que defensarà els seus interessos per sobre de tot. De tota manera, només ens has de sol·licitar referències i te les facilitarem. El nostre millor aval són els nostres clients satisfets.

Centria en xifres

Els números també compten

Tiquets al mes resolts
+ 0
Usuaris amb suport
+ 0
Clients actius
+ 0
Anys ajudant empreses
+ 0
Equips monitoritzats
+ 0

Comencem una relació duradora

Que comença aquí i ara en emplenar aquest formulari


Testimonis

Blog IT

Consulta el nostre bloc per mantenir-te al dia de les novetats tecnològiques

Copilot 365

Copilot para Microsoft 365 Copilot per a Microsoft 365 és una nova eina de productivitat que utilitza la intel·ligència artificial per a ajudar els usuaris a escriure, editar i col·laborar de

Llegir article »

Esdeveniments

Inscriu-te als nostres esdeveniments IT

Tenim molt per explicar.

Ens veiem a linkedin!

Els nostres partners

Desplaça cap amunt