Consulting & IT Services

Barcelona 932 601 093 · Madrid 910 059 898
Fabricants

Exagrid

Tiered Backup Storage

Amb l’emmagatzematge de còpia de seguretat per nivells d’ExaGrid, cada dispositiu del sistema inclou no només disc, sinó també memòria, amplada de banda i potència de processament: tots els elements necessaris per mantenir un alt rendiment de còpia de seguretat.

ExaGrid té l’única solució d’emmagatzematge de còpia de seguretat per nivells que no estan orientats a la xarxa amb eliminacions endarrerides i objectes de deduplicació immutables. Aquest enfocament únic garanteix que, quan es produeix un atac de ransomware, les dades es puguin recuperar fàcilment o les màquines virtuals s’iniciïn des del sistema d’emmagatzematge de còpia de seguretat per nivells ExaGrid. No només es pot restaurar l’emmagatzematge principal, sinó que totes les còpies de seguretat retingudes romanen intactes.

 

Informació del producte

Documentació

Contacte comercial a Centria

Valentina Menéndez

Comercial
932 601 093
comercial@centria.es

Qualsevol dispositiu ExaGrid es pot barrejar i combinar al mateix sistema d’escalabilitat horitzontal amb qualsevol altre dispositiu de mida o edat, cosa que permet als clients comprar el que necessiten quan ho necessiten. Aquest model de pagament a mesura que creix permet fins a 32 dispositius en un únic sistema d’escalament horitzontal.

Tots els dispositius i sistemes són administrats per una única interfície dusuari. Es poden implementar diversos sistemes en un sol lloc, cosa que permet còpies de seguretat completes de fins a petabytes.

ExaGrid ofereix models de dispositius de diverses mides que es poden barrejar i combinar amb fins a 32 dispositius en un sol sistema d’escalament horitzontal. El sistema dʻescalament horitzontal més gran pot admetre fins a 2.7 PB de còpia de seguretat completa amb una taxa dʻingesta de 488 TB/h. Això és 3 vegades més ràpid que qualsevol altre emmagatzematge de respatller al mercat.

ExaGrid i Centria

Treballem estretament amb ExaGrid per dotar els nostres clients d’un repositori immutable real, que porta al següent nivell qualsevol solució de backup i protecció de dades. D’aquesta manera ajudem a definir i establir l’estratègia de ciberseguretat més sòlida del mercat a qualsevol empresa, independentment de la seva mida.”

-Equip d’ExaGrid-

Comencem una relació duradora

Que comença aquí i ara en emplenar aquest formulari


Tenim molt per explicar.

Ens veiem a linkedin!

Els nostres partners

Desplaça cap amunt