Consulting & IT Services

Barcelona 932 601 093 · Madrid 910 059 898
Fabricants

HornetSecurity

Seguretat – Backup – Compliment

La computació al núvol ha arribat a les empreses – en moltes àrees de la seguretat informàtica aquesta tecnologia s’ha tornat indispensable.

Emmagatzemem les nostres dades més valuoses, les nostres converses, els nostres documents en plataformes SaaS que garanteixen la continuïtat del servei, però mai no són responsables de les nostres dades, de les quals som responsables.

Fa anys que creem grups de Teams, compartint documents mitjançant Sharepoint o OneDrive, gairebé sense control. Tens clar amb qui comparteixen els teus empleats la seva informació? La resposta habitual és que no. És per això que ens hem de responsabilitzar de tenir salvaguardades les nostres dades, alhora que controlem amb qui les compartim.

Hornetsecurity, l’expert global en seguretat de correu electrònic al núvol, compliment i backup per a Microsoft 365, ens ofereix solucions innovadores que ens permeten disposar de solucions de filtratge de correu, d’arxiving, compliment, control de backup de tots els elements de Microsoft 365.

L’equip de Centria us explicarà fins on pot arribar Hornet i us recomanarà la millor solució per a la vostra empresa, per poder contestar SÍ, a la pregunta anterior.

Informació del producte

Documentació

Contacte comercial a Centria

Valentina Menéndez

Comercial
932 601 093
comercial@centria.es

Seguretat al núvol per a microsoft 365

Solucions de seguretat i compliment al núvol per a Microsoft 365 d'última generació

365 Total Protection Suite

365 Total Protection Suite t'ofereix 4 nivells de seguretat planes de seguretat, que permetran trobar una solució de seguretat completa amb una varietat de funcions que garanteixen la protecció del teu correu electrònic corporatiu i la seguretat de les teves dades per a Microsoft 365

Email Security & Compliance

Màxima protecció pel teu trànsit de correu electrònic amb eines indispensables.

- Spam and Malware Protection
- Advanced Threat Protectiom
- Email Encryption

Productivitat del correu electrònic – Millora i optimitza el teu sistema de gestió de correus electrònics

Gestiona de manera més eficient els servidors de Cisco i de tercers, xarxes, emmagatzematge i infraestructura convergent, hiperconvergent i componible.

HornetSecurity i Centria

“Des d’Hornet Security sempre treballem a través del nostre canal de Partners, especialistes com Centria Tecnologia, que ens ajuden a tenir una presència al mercat format i capaç, tant tècnicament com comercialment. D’aquesta manera podem emprendre projectes que podem abordar amb el màxim de garanties d’èxit”.

-Equip d’HornetSecurity-

Comencem una relació duradora

Que comença aquí i ara en emplenar aquest formulari


Tenim molt per explicar.

Ens veiem a linkedin!

Els nostres partners

Desplaça cap amunt