Consulting & IT Services

Barcelona 932 601 093 · Madrid 910 059 898
Proveïdor tecnològic

Storage

Actualment, les dades representen un dels actius més crítics per a qualsevol empresa. Per tant, ens hem d’assegurar de garantir, entre altres aspectes, la seva accessibilitat, integritat i seguretat. Per aconseguir això, és essencial fer una anàlisi de l’entorn que ens permeti determinar la tecnologia més adequada en cada situació, amb enfocament totalment personalitzat.

Per abordar els desafiaments que es presenten en aquesta secció, comptarem amb diverses tecnologies relacionades amb la capacitat de processament de dades, la connectivitat amb la resta de la infraestructura, la varietat d’arquitectures de discos, les velocitats de lectura i escriptura, a més de les funcionalitats dinterconnexió amb serveis externs de replicació i respatller.

L’estratègia que seguim a Centria es basa en establir relacions amb els principals fabricants, com ara Netapp, HPE i Synology, entre d’altres. Aquests fabricants tenen un ampli catàleg de solucions flexibles i competitives tant des d’una perspectiva econòmica com en termes d’eficàcia. A més, donen suport aquestes solucions amb serveis d’R+D i suport, i capacitem el nostre equip tècnic amb els cursos i certificacions més adequats.

Compartir

Informació del producte

Documentació

NetApp

NetApp AFF C-Series

NetApp

NetApp ASA

HPE

HPE Primera

Contacte comercial a Centria

Jaume Murillo

Director Comercial
932 601 093
comercial@centria.es

Comencem una relació duradora

Per a més informació o contractar aquest servei, facilita’ns, si us plau, les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.


Podem trobar una divisió en funció de la teva tipologia:

Emmagatzematge tradicional de bloc

Per als entorns on el requisit fonamental és disposar d'un node d'emmagatzematge amb redundàncies bàsiques, accessible i robust, però que no requereix funcionalitats avançades. Habitualment quan comparteix escenari amb petites plataformes de sistemes i així mateix el seu dimensionament necessàriament ha de ser més senzill. Actualment estan incorporant fins i tot tecnologies SSD que aporten certes característiques habitualment assignades als entorns híbrids.

Emmagatzematge híbrid

Aquí és quan les exigències de l'entorn requereixen adoptar certes funcionalitats que ens permeten, entre d'altres, fer un aprofitament millor de l'espai disponible, aplicar un accés directe a les dades per als usuaris de la companyia i que, alhora, permeti aportar els avantatges que proporciona disposar de connectivitat amb diversos enllaços i gran ample de banda Quan parlem d'optimitzar l'aprofitament de l'espai disponible, comptem amb tecnologies de deduplicació, compressió i compactació, que ens permetran reduir el cost assignat a les dades emmagatzemades, i per tant, permetre un creixement determinat sense la necessitat de fer inversions addicionals. D'altra banda, es poden incorporar serveis CIFS per accelerar l'accés a les dades, reduint la infraestructura necessària i optimitzant l'amplada de banda disponible a la nostra xarxa de dades.

Emmagatzematge All-Flash

Els avantatges dels entorns que compten amb solucions All-Flash estan aprofitant les bondats de les plataformes híbrides anteriorment esmentades, però afegint el factor d'alta velocitat tant en els processos que duen a terme els nodes d'emmagatzematge com la reducció en el temps. de lectura i escriptura daquests. Així com a les solucions tradicionals i híbrides podem aprofitar les arquitectures de discos SATA, SAS i SSD, en el cas d'All-Flash ens centrem en l'ús de discos SSD i NVMe. Sent així, que automàticament, les ràtios de lectura i escriptura es veuen directament afectades per aconseguir els reptes de les infraestructures més complexes i exigents. D'altra banda, tots els beneficis que aporten els entorns híbrids, quan parlem d'All-Flash, ens ofereix l'oportunitat de realitzar-los de manera totalment en línia, sense temps d'espera, permetent obtenir un millor aprofitament de l'espai disponible de forma immediata.

Comencem una relació duradora

Que comença aquí i ara en emplenar aquest formulari


Tenim molt per explicar.

Ens veiem a linkedin!

Els nostres partners

Desplaça cap amunt