Consulting & IT Services

Barcelona 932 601 093 · Madrid 910 059 898
Ciberseguretat

Gestió Dispositius Mòbils

Gestió MDM

Un repte que actualment tenen les empreses és enfrontar-se a empleats híbrids i remots, i administrar els dispositius que accedeixen als recursos de l’empresa. La normalització de BYOD, obliga les empreses a disposar de sistemes de gestió dels dispositius per a tot tipus de plataformes com; iOS, Android, Chrome, macOS i Windows, amb l’objectiu d’administrar accessos als recursos i identificar els usuaris des de qualsevol lloc.

Els sistemes MDM tenen aquest objectiu, controlar, autenticar i validar tant dispositius com usuaris per a la correcta validació i accés segur.

Compartir

Informació del servei

Contacte comercial a Centria

David Pujadas

Responsable Divisió de Seguretat
932 601 093
comercial@centria.es

Comencem una relació duradora

Per a més informació o contractar aquest servei, facilita’ns, si us plau, les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.


Lorem ipsum dolor

He de canviar a Microsoft 365?

Subtítol?

Definitivament sí. Office 365 és una solució perfecta que cobreix totes les necessitats de qualsevol companyia, independentment de la mida que tingui. Des d'empreses amb uns quants usuaris fins a les organitzacions més complexes, trauran partit al sistema i trobaran multitud d'avantatges i noves maneres de treballar molt profitoses.

Si ets IT, t'expliquem alguns avantatges:

01 Sempre actualitzat

Office sempre estarà actualitzat ...
AQUÍ FALTA ALGUNA COSA DE TEXT, NO?

02 Llicenciament senzill

Amb Microsoft 365, el llicenciament és molt senzill. Es paga de manera mensual o anual només per les llicències que necessitis. És molt senzill assignar llicències de producte i activar o desactivar eines o aplicacions als usuaris.

03 Tens Active Directory?

Doncs millor. Microsoft 365 i el seu Azure AD, se sincronitza amb el vostre directori actiu i us sincronitza els comptes i contrasenyes dels vostres usuaris. És molt fàcil i senzill

04 Com migrar?

Migrar no és gens complicat, però aquí és on Centria us pot ajudar més. Som especialistes des del 2010 i podem assessorar-te i ajudar-te. Des d'un consell senzill fins a un projecte de migració complet. No dubtis a preguntar-nos

Comencem una relació duradora

Que comença aquí i ara en emplenar aquest formulari


Tenim molt per explicar.

Ens veiem a linkedin!

Els nostres partners

Desplaça cap amunt