Consulting & IT Services

Barcelona 932 601 093 · Madrid 910 059 898
Fabricants

Veeam

Seguretat, recuperació i llibertat de dades

Veeam protegeix de forma nativa les càrregues de treball tant en entorns Cloud, virtuals com físics. Simplicitat al llicenciament. Tres versions, per a 3 grups de productes.

Informació del producte

Documentació

Veeam Data Platform

Backup & Replication - Datasheet

Veeam Data Platform

Orxestator - Datasheet

Veeam Data Platform

Comparació de versions

Contacte comercial a Centria

Jaume Murillo

Director Comercial
932 601 093
info@centria.es

Backup & Replication

Veeam® Backup & Replication™ és la solució de backup, recuperació i seguretat de dades líder del sector per a totes les seves càrregues de treball, tant a les instal·lacions locals com al núvol. Com a component fonamental de Veeam Data Platform, Veeam Backup & Replication proporciona una protecció de dades segura, potent i fiable. Elimineu el temps d'inactivitat amb la recuperació instantània i protegiu-vos de les ciberamenaces amb la immutabilitat nativa i backups provats, tot això des d'una solució definida per programari i independent del maquinari

Backups nadius immutables

Atureu el ransomware sobre la marxa, garanteixi el compliment de backup i protegeixi la seva recuperabilitat amb la immutabilitat per a les seves còpies de backup. Automatici tant la protecció com la seguretat dels seus backups durant el seu cicle de vida, a les instal·lacions i al núvol.

Proves immediates de pegats de seguretat

Amb les noves amenaces de codi maliciós que apareixen diàriament, s'ha tornat molt difícil provar ràpidament els pegats del dia zero i protegir-se de les amenaces més recents. Amb Veeam, podeu reduir els temps de resposta, mitigar el risc d'infecció i confiar que les vostres dades es poden protegir d'amenaces tan aviat com es detectin.

Provat i llest per a la recuperació amb SureBackup

Transmeteu confiança a la vostra organització i milloreu les operacions relacionades amb la recuperació en verificar automàticament la recuperació de cada backup, rèplica i snapshot. Eviteu el ransomware definitivament i confieu en les seves restauracions futures gràcies a l'automatització que analitza el backup a la recerca de codi maliciós (malware).

Recupereu les vostres dades de forma segura amb Secure Restore

Augmenteu la seguretat de les dades i reduïu les interrupcions causades per la contaminació creuada de les dades durant la recuperació. En verificar que els seus backups estan lliures de virus i codi maliciós, vostè sap que és segur recuperar les dades sense l'amenaça d'una infecció inicial o una reinfecció.

Veeam Recovery Orchestrator

Veeam® Disaster Recovery Orchestrator redueix el risc de no complir la normativa i estalvia un temps valuós en automatitzar els processos de recuperació. Des de les càrregues de treball de missió crítica amb objectius de punt de recuperació (RPO) propers a zero, fins a les aplicacions desateses per la manca de recursos de planificació, Veeam proporciona una solució avançada i de fàcil ús per a la protecció del negoci que inclou:

Documentació dinàmica

Proves automatitzades

Compliment

Recuperació amb un clic

Veeam i Centria

Un dels pilars bàsics quan parlem de seguretat informàtica, és la protecció dels entorns de sistemes així com plataformes Microsoft 365, que formen part de les eines bàsiques en el nostre dia a dia. I per garantir que sempre tindrem un suport vàlid, securitzat i amb garanties del seu ple funcionament, és utilitzar el conjunt de funcionalitats que ens ofereix Veeam a través de la seva eina de Backup, compatible amb múltiples entorns, adaptable a les necessitats més exigents, amb l’única finalitat de garantir la continuïtat de negoci de forma òptima i robusta.

Comencem una relació duradora

Que comença aquí i ara en emplenar aquest formulari


Tenim molt per explicar.

Ens veiem a linkedin!

Els nostres partners

Desplaça cap amunt